неділя, 15 квітня 2018 р.

На гостину до КНУКІМ


12 квітня учні та співробітники нашого училища здійснили цікаву подорож до Київського національного університету культури і мистецтв, де нас радо зустрічали представники штабу «Абітурієнт-2018» Ольга та Маріанна.
Першим факультетом, який ми відвідали, був факультет кіно і телебачення. Наші учні дізнались про перелік сертифікатів ЗНО зі спеціальностей , які готують на цьому факультеті.
Наступним був факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.  Ми відвідали навчальні лабораторії, які  оснащенні  мультимедійними обладнанням, створені всі умови для навчання.


Потім були кафедра міжнародних відносин, кафедра PR та журналістики, факультет режисури та шоу-бізнесу, факультет соціокультурної діяльності, факультет музичного мистецтва, факультет економіки, права та інформаційних технологій.




В усіх навчальних підрозділах нас радо зустрічали викладачі і студенти факультетів та розповідали про фахові дисципліни, цікаве проходження практики, програми обміну та перспективи працевлаштування.
На закінчення  екскурсії нас чекала зустріч з ректором університету М.М.Поплавським, яка пройшла весело та змістовно, а закінчилась наша зустріч – спільним фото на фоні закладу.
Ми всі вдячні Михайлу Поплавському, та всім, хто працював з нами під час екскурсії!


Немає коментарів:

Дописати коментар