середа, 8 травня 2024 р.

 

Навчання населення щодо попередження ризиків від мін є вкрай важливим, особливо в Україні, де через війну багато територій забруднені мінами та вибухонебезпечними боєприпасами. 7 травня до нашого закладу завітали представники ГО “Асоціація саперів України” (м.Київ), які провели навчальний тренінг на тему : «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів» для здобувачів освіти та педагогічних працівників училища. Під час тренінгу присутні отримали інформацію про види мін та вибухонебезпечні боєприпаси,як розпізнати міннонебезпечні території,

що робити, якщо ви знайшли міну або ВНП.  Також засвоїли правила поведінки під час повітряної тривоги та послідовність дій під  час обстрілів.

Після тренінгу  всі присутні отримали інформаційні брошури та роздаткові матеріали. Важливо пам'ятати, що знання - це сила. Чим більше люди знають про міни та ВНП, тим краще вони зможуть захистити себе та своїх близьких.

 Знання правил позначення небезпек, пов’язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами (ВНП) врятують  від нещастя не одну людину.

  Разом ми можемо зробити наше життя безпечнішим!

 






Немає коментарів:

Дописати коментар