пʼятниця, 6 червня 2014 р.

Куди піти вчитися???

Куди піти вчитися???

Мабуть це питання постає зараз перед багатьма випускниками шкіл та їхніми батьками. 
Адже незабаром (в червні) наступить момент вирішальний у їхньому житті - куди піти вчитися!? Необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі, за покликанням,за вподобанням.
Вибір професії, вступ до самостійного трудового життя- це досить важливий момент в житті кожної людини. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить суспільна цінність людини, її місце серед людей, задоволеність професійною діяльністю. З цього приводу відомий український педагог і психолог К.Д.Ушинський писав: "Якщо ви вдало виберете працю і вкладете в неї свою душу, то щастя саме вас знайде". Займатися ж не своєю справою важко.  У працівника виникає незадоволеність професійною діяльністю, знижується продуктивність і якість праці. Таким чином, помилка допущена при виборі професії, це не тільки особиста невдача людини, але й невдача суспільства. Тому, якщо ви маєте нахил до технічних наук , запрошуємо вас на навчання до Професійно-технічного училища № 4 м.Бердичева, в якому ви маєте можливість  отримати наступні спеціальності:
на базі 9 класів –
термін навчання 3 роки:
Електрогазозварник; електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах;
  Cлюсар із складання металевих конструкцій; електрозварник ручного зварювання;
  Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування; газозварник;
  Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та    обслуговування електроустаткування.

на базі 11 класів –
термін навчання 1рік:
  Токар;
 електрозварник ручного зварювання.
Гарантія працевлаштування!
Училище має гуртожиток.

В училищі створені умови не тільки для оволодіння професією, але і для становлення духовності, розкриття учнями своїх талантів і можливостей. Тут працюють  спортивні секції: кульової стрільби, баскетбольна, загальної фізичної підготовки .
В училищі також працює вокальний гурток.  За рахунок училища для учнів організуються екскурсії по історичним місцям України.

           Тож будемо раді бачити вас на навчанні в нашому училищі!                                 Наша адреса:  м.Бердичів, вул.Шелушкова 37                                                                                 тел. (04143) 2-71-09


Немає коментарів:

Дописати коментар